Hotels Lloret de Mar

Zoek je een goed hotel in Lloret de Mar, dan heb je de keuze uit een groot aantal accommodaties in verschillende prijsklassen. Zowel in het centrum als aan het strand zijn grote luxe hotels te vinden, voorzien van diverse faciliteiten.

Het viersterren hotel Olympic Park is daar een mooi voorbeeld van. Dit grote en mooie hotel ligt vlakbij het strand van Lloret de Mar en is vanwege de vele sportactiviteiten en het uitgebreide activiteitenprogramma in trek bij jong en oud.

Liever een kleinschalig hotel in Lloret de Mar boeken? Dan kun je bijvoorbeeld het Maremagnum overwegen. Dit hotel is populair vanwege de ideale ligging bij het strand en het gezellige centrum met de vele winkels, cafés en terrasjes.

Hotels in Lloret de Mar: ideale ligging

Lloret de Mar is een waar vakantieparadijs. Niet alleen vanwege de zon, de zee en het strand, maar ook vanwege de uitstekende mogelijkheden om te overnachten. Boek je een hotel in Lloret de Mar, dan ben je altijd verzekerd van een comfortabele vakantie. De meeste hotels hebben een ideale ligging, waardoor het strand en het centrum gemakkelijk te voet te bereiken zijn.

Avondprogramma

Naast diverse faciliteiten, zoals zwembaden en sauna’s bieden vele hotels een uitgebreid entertainmentprogramma voor jong en oud. Hierbij kun je denken aan aquagym, aerobics, karaoke, goochelshows, flamencodansen of muziekvoorstellingen.